490
Denne curryen er veldig rask å lage så fremt du har laget curry paste på forhånd. Alt du trenger av ingredienser til 4 personer er
- 2 spiseskjeer thai green curry paste
- 400 gr Kylling
- 400 gr Aubergine
- 1 boks kokosmelk
- Evt. korianderblad og fersk grønn chilli til garnityr.
Begynn med å varme curry paste med litt kokosmelk. Når dette koker, ha oppi strimlet / hakket kylling. Kok til kyllingen begynner å se ferdig ut, ha deretter i aubergine som du har kuttet i små biter og resten av kokosmelken. Kok på lav varme til auberginen begynner å bli bløt. Pynt med litt frisk koriander og grønn chilli.
2 comments
[…] på butikken. Lag gjerne mye og frys ned i porsjoner. Curry-pastaen kan for eksempel brukes i en Thai green curry med kylling og aubergine som er utrolig smakfullt med ferske ingredienser. Som sagt trenger du en blender, stavmikser […]
[…] på butikken. Lag gjerne mye og frys ned i porsjoner. Curry-pastaen kan for eksempel brukes i en Thai green curry med kylling og aubergine som er utrolig smakfullt med ferske ingredienser. Som sagt trenger du en blender, stavmikser eller […]