Home OppskrifterBaking Tortillalefser

Tortillalefser

by tage

Ingredienser

Til 6 tortillalefser

  • 3.25 dl hvetemel
  • 1.25 dl vann
  • 1 ts bakepulver
  • 1 spiseskje smør
  • En klype salt

image-22

Ha alt det tørre i en bolle

Varm opp vann i en kjele, ha i smør

Når smørret er smeltet, bland dette sammen med det tørre, elt til en jevn deig. La hvile i ca 15 min.

image-21

Rull ut til en pølse og del i 6 like deler

image-3

Bruk godt med mel og kjevl ut deigen så tynt som du klarer

image-2

Stek på relativt høy varme på en tørr teflonstekepanne, snu når du ser at det begynner å boble, ikke la den ligge for lenge – da blir lefsa litt tørr og vanskelig å ha med å gjøre senere! La de ligge i et rent kjøkkenhåndkle frem til servering.

You may also like

2 comments

Hjemmelaget kebab i gatekjøkkenstil 12. mars 2014 - 20:27

[…] Her er en kebab du kan lage på en hverdag, og når du lager den selv vet du hva som er i maten. I denne oppskriften på hjemmelaget kebab i gatekjøkkenstil kan du gjøre det enkelt å kjøpe lefser som du ville ha brukt til taco, eller lage dem selv etter min oppskrft på tortillawraps. […]

Reply
Wraps med kylling, salat og chili-rømme saus | TAGES MATBLOGG 14. mai 2014 - 08:04

[…] om de skal gå for ferdigmat eller lage noe selv. Du kan kjøpe taco-lefser eller lage selv med denne oppskriften. Kyllingen kan du krydre på forskjellige måter men jeg har brukt kylling krydder (den typen som […]

Reply

Legg igjen en kommentar til Hjemmelaget kebab i gatekjøkkenstil Cancel Reply