811
Ingredienser
- 1 egg
- 100 gram mel
Jeg regner dette per person, men dette er ganske mye!
Fremgangsmåte
Pasta lages ved å kna deigen sammen med fingrene. Legg i plastfolie og la hvile i kjøleskap i minst 30 min.
Bruk deretter en pastamaskin og jobb deg stegvis oppover til tynne plater. Man kan eventuelt bruke en kjevle. Men jeg anbefaler deg å kjøpe en pastamaskin, for når du begynner å få dreisen på dette så kommer du (antakeligvis) aldri til å kjøpe pasta i butikk igjen 🙂
Deretter kan du lage tagiatelle, vermicelli osv, alt etter hvilken rett du skal ha det til.
10 comments
[…] blir teksturen noe annerledes. Smak og behag med andre ord.. Sjekk også ut min oppskrift på hjemmelaget pasta. Det er virkelig verdt å ordne sin egen pasta til denne […]
[…] Hjemmelaget pasta har jeg skrevet om tidligere og det kan alle få til å lage veldig enkelt med en pasta-maskin til hjelp. Har du lyst til å prøve noe litt mer utfordrende pastarett som kan være en skikkelig show-stopper på ditt neste middagsselskap? Da må du prøve å lage ravioli. Her som med alle andre pasta-retter finnes det uendelig antall variasjoner i hva du kan fylle disse godbitene med, men i denne oppskriften har jeg valgt stekt chorizo med basilikum og kremost. […]
[…] 200 gram hjemmelaget pasta tagliatelle […]
[…] gram hjemmelaget pasta […]
[…] gram hjemmelaget pasta. Fyllet i balliotine oppskriften holder ganske sikkert til 300 gram eller […]
[…] gram hjemmelaget pasta. Fyllet i balliotine oppskriften holder ganske sikkert til 300 gram eller […]
[…] gram hjemmelaget pasta […]
[…] 200 gram hjemmelaget pasta tagliatelle […]
[…] Hjemmelaget pasta har jeg skrevet om tidligere og det kan alle få til å lage veldig enkelt med en pasta-maskin til hjelp. Har du lyst til å prøve noe litt mer utfordrende pastarett som kan være en skikkelig show-stopper på ditt neste middagsselskap? Da må du prøve å lage ravioli. Her som med alle andre pasta-retter finnes det uendelig antall variasjoner i hva du kan fylle disse godbitene med, men i denne oppskriften har jeg valgt stekt chorizo med basilikum og kremost. […]
[…] med å lage pasta. Bland 2 egg, 200 gram mel (følg oppskriften i linken). La pastaen hvile i minst 20 minutter. […]