357
Dette en høst / vinterversjon av en annen rett jeg bruker å lage som er mer en kald pasta salat som passer på varme dager. Pastaen blir selvsagt best hvis du lager den selv, det samme med pestoen!
Ingredienser
Nok til 2-3 voksne
- 3-4 spiseskjeer pesto
- 200 gram hjemmelaget pasta
- Finhakket rødløk
- Cherrytomat
- Hakket bladpersille
- Salt og pepper
- Kyllingfilét
Fremgangsmåte
Lag pasta og la den hvile i kjøleskapet i ca 20 minutter. Hvis du lager pesto selv, lag denne nå. Skjær kylling i biter, stek i panne og sett til siden. Hakk rødløk og persille. Kok opp vann og lag tagliatellen. Kok tagliatelle og når den er al dente, sil av det meste av vannet (la det bli igjen noen spiseskjeer) og bland inn pestoen. Server på fat med rødløk, cherrytomat og persille. Dryss over ferskkvernet pepper og salt.