Home Tips & triks MasterChef Australia

MasterChef Australia

by tage

OBS! Stor fare for avhengighet

Når jeg først kom over denne serien så så jeg alle de tre første sesongene over et par måneder. Høres kanskje greit ut, men når du innser at en sesong har ca 90 episoder i snitt og hver episode varer i 45min til 1 time så skjønner du sikkert at dette er noe ekstremt. Jeg anbefaler deg å hive deg over dette programmet hvis du ikke har sett det enda, men som overskriften tilsier er serien svært avhengighetsskapende hvis du liker matlaging! 🙂

Hva er greia?

Det er mulig du har sett Masterchef serien fra forskjellige europeiske land men for meg er det kun én versjon som gjelder og det er Masterchef Australia. Her har de skjønt hvordan man skal lage ordentlig tv underholdning av matlaging. Dette kan nok ha noe med programlederene å gjøre der vi i Masterchef Australia har Matt, George og Gary. Matt Preston har blitt kåret til verdens beste matskribent og kan virkelig dette med å beskrive smaker, George og Gary er begge profesionelle kokker og har begge egne restauranter.

Screen Shot 2013-06-04 at 09.09.17

Det som er mest likanes med serien er nettopp at man bruker lang tid på å bli kjent med deltakerene. Det er også utrolig fasinerende å se hvordan deltakerene utvikler seg i de ca tre månedene serien pågår. Hver uke er inndelt i forskjellige utfordringer hvor deltakerene kan bli stemt ut av Gary, George og Matt basert på hvordan de har prestert i kjøkkenet og selvsagt hvordan maten smaker.

I skrivende stund har sesong 5 akkurat startet og det er det fullt mulig å følge med på serien fra dag til dag (man kan blant annet streame fra http://www.masterchef.com.au/).

You may also like

2 comments

Oda 4. juni 2013 - 11:36

Min favoritt!

Reply
tage 4. juni 2013 - 11:48

Helt enig Oda, den burde vises samme dag på Norsk TV istedet for mye av den søpla som okkuperer våre tv-kanaler 🙂 Heldigvis er tv-titting demokratisert ved hjelp av internett!

Reply

Leave a Comment