Home OppskrifterBaking Med fint brød som utgangspunkt

Med fint brød som utgangspunkt

by tage

Fint brød kan brukes til så mangt, og denne deigen kan brukes som utgangspunkt for baguett, focaccia og all annen lys deig du kan tenke deg som ikke skal være søt.

Oppskriften: 

  • Hvetemel
  • Vann
  • Tørrgjør
  • Salt
  • Olivenolje

Det er faktisk ganske vanskelig å gi nøyaktige mål på en deig fordi du må føle deg litt frem i forhold til konsistens. Den skal være litt «sticky» men ikke klissete. For én deig kan det forøvrig nevnes at jeg bruker ca. 3 dl mel og 1 dl vann, en skvett olje, en halv pakke tørrgjær og litt salt.

Heves i ca. 1 time til dobbel størrelse.

Sjekk ut min oppskrift på Pizza: Hvem liker ikke Pizza?

You may also like

1 comment

Christina Pedersen 15. mars 2013 - 11:28

Hei Tage !

Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og blogger.

Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på vår Topp Mat Blogg seksjon her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

Hvis du ønsker å legge din blogg til listen på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

Vårt konsept er allerede live i de andre Skandinaviske landene, samt i Sør- og Sentral-Europa, og vi leverer tusenvis av besøkende til mat bloggerne daglig. Noen av de beste mat bloggerne får 10.000 + besøkende fra oss på en ukentlig basis.

Forhåpentligvis vil din blog også være opp i toppen!

Varme hilsen,
Christina
http://www.alleoppskrifter.no/

Reply

Leave a Comment