Home Personvernpolicy

Personvernpolicy

by tage81

Denne personvernpolitikken gjelder for alle brukere av vårt nettsted.

Informasjonskapsler og tredjepartsannonser

Vi bruker informasjonskapsler på vårt nettsted for å forbedre brukeropplevelsen og vise relevante annonser. Tredjepartsleverandører, inkludert Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på brukerens tidligere besøk på vårt nettsted eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at Google og deres partnere kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på vårt nettsted og/eller andre nettsteder.

Brukere har muligheten til å velge bort personlig tilpassede annonser ved å endre sine annonseinnstillinger. For mer informasjon, eller for å endre dine innstillinger, vennligst besøk Google’s Annonseinnstillinger side. Brukere kan også velge bort bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser fra tredjepartsleverandører ved å besøke www.aboutads.info.

Hvis vi viser tredjepartsannonser på nettstedet vårt, kan det hende at informasjonskapslene fra disse tredjepartsleverandørene eller annonsenettverkene også brukes for å vise annonser. Vi vil informere brukerne om hvilke tredjepartsleverandører og annonsenettverk som viser annonser på nettstedet vårt, og vil gi lenker til disse nettstedene. Brukere kan besøke disse nettstedene for å velge bort informasjonskapsler for personlig tilpasset annonsering, hvis leverandøren eller annonsenettverket tilbyr dette.

Endringer i personvernpolicy

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernpolicyen når som helst, så vennligst sjekk den regelmessig for oppdateringer.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål angående denne personvernpolicyen, vennligst kontakt meg.