Home OppskrifterMiddag Thai green curry med kylling og aubergine

Thai green curry med kylling og aubergine

by tage

Denne curryen er veldig rask å lage så fremt du har laget curry paste på forhånd. Alt du trenger av ingredienser til 4 personer er

  • 2 spiseskjeer thai green curry paste
  • 400 gr Kylling
  • 400 gr Aubergine
  • 1 boks kokosmelk
  • Evt. korianderblad og fersk grønn chilli til garnityr.

Begynn med å varme curry paste med litt kokosmelk. Når dette koker, ha oppi strimlet / hakket kylling. Kok til kyllingen begynner å se ferdig ut, ha deretter i aubergine som du har kuttet i små biter og resten av kokosmelken. Kok på lav varme til auberginen begynner å bli bløt. Pynt med litt frisk koriander og grønn chilli.

You may also like

2 comments

Thai green curry paste 25. desember 2013 - 11:28

[…] på butikken. Lag gjerne mye og frys ned i porsjoner. Curry-pastaen kan for eksempel brukes i en Thai green curry med kylling og aubergine som er utrolig smakfullt med ferske ingredienser. Som sagt trenger du en blender, stavmikser […]

Reply
Thai green curry paste - Tages matblogg 22. oktober 2023 - 17:13

[…] på butikken. Lag gjerne mye og frys ned i porsjoner. Curry-pastaen kan for eksempel brukes i en Thai green curry med kylling og aubergine som er utrolig smakfullt med ferske ingredienser. Som sagt trenger du en blender, stavmikser eller […]

Reply

Leave a Comment