Home OppskrifterBaking Tortillalefser

Tortillalefser

by tage

Ingredienser

Til 6 tortillalefser

  • 3.25 dl hvetemel
  • 1.25 dl vann
  • 1 ts bakepulver
  • 1 spiseskje smør
  • En klype salt

Ha alt det tørre i en bolle

Varm opp vann i en kjele, ha i smør

Når smørret er smeltet, bland dette sammen med det tørre, elt til en jevn deig. La hvile i ca 15 min.

Rull ut til en pølse og del i 6 like deler

Bruk godt med mel og kjevl ut deigen så tynt som du klarer

Stek på relativt høy varme på en tørr teflonstekepanne, snu når du ser at det begynner å boble, ikke la den ligge for lenge – da blir lefsa litt tørr og vanskelig å ha med å gjøre senere! La de ligge i et rent kjøkkenhåndkle frem til servering.

You may also like

2 comments

Hjemmelaget kebab i gatekjøkkenstil 12. mars 2014 - 20:27

[…] Her er en kebab du kan lage på en hverdag, og når du lager den selv vet du hva som er i maten. I denne oppskriften på hjemmelaget kebab i gatekjøkkenstil kan du gjøre det enkelt å kjøpe lefser som du ville ha brukt til taco, eller lage dem selv etter min oppskrft på tortillawraps. […]

Reply
Wraps med kylling, salat og chili-rømme saus | TAGES MATBLOGG 14. mai 2014 - 08:04

[…] om de skal gå for ferdigmat eller lage noe selv. Du kan kjøpe taco-lefser eller lage selv med denne oppskriften. Kyllingen kan du krydre på forskjellige måter men jeg har brukt kylling krydder (den typen som […]

Reply

Legg igjen en kommentar til Hjemmelaget kebab i gatekjøkkenstil Cancel Reply